ازاشعه خورشید میتوان برای تامین انرژی هرچیزی از خانهها گرفته تا وسایل الکتریکی استفاده نمود، اما یک دانشجوی کارشناسی ارشد در تلاش است که با استفاده از انرژی خورشیدی چاپگر سه بعدی را فعال نماید که می تواند ظروف شیشه ای را تراش دهد. Markus Kayser این پروژه خود را در شنهای صحرایی در مصر به تحقق رساند.
این ماشین خورشیدی از هفت بخش تشکیل شده است: ۱-صفحه های خورشیدی ۲-لنز متمرکز کننده نور ۳-صفحه یابنده خورشید ۴-ذره بینهای نوری ۵- باتری ۶-وسایل کنترلی الکترونیکی و در نهایت یک چادر نقره ای که سقفی برای دفتر کار این طراح تشکیل می دهد، جائی که Kayser می تواند از گرمای سوزان صحرا به آن پناه ببرد در حالی که پست کاری خود را رها نکرده است. این چاپگر سه بعدی قادر است که هر نوع فرمی را بسازد، از کاسه گرفته تا مبلمان.
در داخل این چاپگر خورشیدی، از شنهای صحرا به جای رزینهایی که در چاپگرهای رایج به کار برده می شوند استفاده می شود. این شنها ذوب شده و با استفاده از چاپگر سه بعدی به شکلهای مختلف قالب زده می شوند.
این طراح تمام انرژی و تلاش خود را در این مسیر قرار داده که قابلیتهای تولید صحرایی و استفاده از نور خورشید را به اثبات برساند و مهمتر از همه این طرز تفکر را جا بیندازد که خیلی کارهای ناشدنی را میتوان با انرژی خورشیدی انجام داد. در پروژه قبلی اش، وی با استفاده از انرژی خورشید دستگاهی را طراحی کرده بود که میتوانست همچون لیزر، برشهای نازکی را در چوب ایجاد نماید. این چاپگر در حال حاضر در کالج سلطنتی هنر انگلستان در معرض نمایش قرار دارد.