خانه / اخبار / جشنواره ایده های برتر فناوری های نرم و صنایع خلاق فرهنگی

جشنواره ایده های برتر فناوری های نرم و صنایع خلاق فرهنگی

ضرورت برگزاری:

حرکت در مسیر خلاقیت و نوآوری نیازمند شناسایی فرصت های نو در فضای آینده با نگاهی به وضع موجود در زمینه های متعدد صنایع خلاق فرهنگی و تولید ایده های جدید است.

یکی از اجزای مهم اکوسیستم صنایع خلاق فرهنگی کسب و کارهای فعال در این زمینه هستند، از آن جا که هر کسب و کار بر مبنای یک نیاز که تبدیل به ایده شده است شکل می گیرد، انتخاب ایده نقش به سزایی در آینده کسب و  کار و رشد و توسعه اکوسیستم مورد نظر دارد.

پارک ملی علو م و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در راستای ایجاد فرصت برای بهره برداری مناسب از منابع غنی صنایع خلاق فرهنگی جهت ایجاد فرصت های رشد و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشورمان و با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، شناسایی استعدادهای خلاق و برقراری ارتباط با آنها،اقدام به تجمیع ایده ها در زنجیره ارزش صنایع خلاق فرهنگی و فناوری های نرم در قالب جشنواره ایده های برتر فناوری های نرم و صنایع فرهنگیمی نماید تا با شناسایی ایده های خلاقانه و حمایت از آن ها، فرصت رشد را برای کارآفرینان این عرصه فراهم نماید.

جشنواره ایده های برتر فناوری های نرم و صنایع خلاق فرهنگی

اهداف:

  1. جریان سازی جهت تولید ایده و تجمیع ایده های موجود
  2. تشویق جوانان به ایده پردازی متناسب با نیازها و اولویت های کشور
  3. ایجاد الگوی ایده خوب و قابل تبدیل به کسب و کار
  4. معرفی پارک به عنوان جریان ساز و حامی در مسیر تبدیل ایده ها به خدامت و محصولات قابل عرضه به بازار
  5. معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری در فناوری های نرم و صنایع خلاق فرهنگی
  6. معرفی اکوسیستم صنایع خلاق فرهنگی با نقش آفرینی هر یک از اعضای اکوسیستم
  7. تجمیع ظرفیت های موجود در اکوسیستم صنایع خلاق فرهنگی در راستای خلق کسب و کارهای ارزش آفرین

مراحل برگزاری :

ایده ها در قالب پروپوزال ۴ صفحه ای شامل: موضوع، پیشینه ایده، اهداف، نتیجه و خروجی در موضوعاتی که در زیر ذکر شده است تا تاریخ ۸ مرداد ارسال خواهد شد.

تمام ایده‌ها بر اساس معیارهای نوآوری، درجه‌ی پختگی، امکان تولید، ارزش افزوده اقتصادی، فراگیری استفاده در جامعه، درجه‌ رفع مشکلات جامعه و امکان ارائه در صحنه‌ جهانی مورد ارزیابی، نظرسنجی و رتبه‌بندی داوران جشنواره، متشکل از متخصصین کارآفرینی و صنایع فرهنگی، قرار می‌گیرند و تعدادی از آنها به عنوان ایده‌ها‌ی برتر شناخته می‌شون در مراسم اختتامیه که در تاریخ ۱۹ مرداد برگزار خواهد شد، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

 از آنجا که تبدیل ایده های خلاقانه به کالا و خدمات و ارائه آنها به بازار نیازمند سرمایه گذاری مادی و معنوی می باشد، صاحبان ایده های برتر مورد حمایت پارک (مشاوره، استقرار، جذب سرمایه گذار) قرارخواهند گرفت تا منجر به شکل گیری کسب و کاری اشتغال زا و درآمد زا شوند.

  1. فناوری های فرهنگی:

فناوری‌های مهندسی انگیزه، بازی‌وار سازی، ارتباطی و رسانه‌ای، سازوکارهای مدیریت بهره‌وری و حکمرانی در حوزه فرهنگی و اجتماعی، آموزشی و یادگیری، نوآوری‌های اجتماعی ،تبلیغات و فروش، فناوری اطلاعات، فناوری آموزش

تولید محتوا و نشر مکتوب و دیجیتال، پویانمایی و پی‌نمایی، سینما، بازی های ویدئویی

  1. ۲. صنایع خلاق فرهنگی:

میراث فرهنگی و گردشگری، صنایع دستی، صنایع دیداری وشنیداری، هنرهای تجسمی، اسباب بازی و سرگرمی، طراحی صنعتی ، گرافیک، نشر و چاپ، معماری، هنرهای نمایشی، نقاشی، عکاسی، مد و پوشاک، رسانه

لینک ثبت نام

درباره ی حمید رضا نکویی

همچنین ببینید

دوره جامع طراحی محصول آکادمی یوزراکس

چهارمین دوره جامع طراحی محصول آکادمی یوزراکس

پس از سه تجربه موفق در برگزاری دوره آنلاین طراحی محصول  آکادمی یوزراکس اقدام به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *