ایجاد گفتمان درهر جامعه ای باعث رشد و شکوفایی آن جامعه خواهد شد، بدون شک جامعه دیزاین کشور نیز از این امر مستثنی نیست.
با توجه به این موضوع تلاش کردیم با برنامه ریزی و تهیه برنامه های متنوعی چون مصاحبه های ویدوئی، گفتگوی زنده از طریق اینستاگرام، نقدها و دستنوشته ها و روش های دیگر گفتمانی را در جامعه دیزاین کشور ایجاد نماییم، بی شک این حرکت در بخش های مختلف جامعه نیاز به گسترش داشته و به کمک تک تک اعضای این جامعه نیاز دارد.
امیدواریم شما هم با در اختیار گذاشتن نقطه نظرات خود در ایجاد این گفتمان مارا یاری کنید.
با تشکر از آقایان داوود اکبری، رضا گنجوی بابت همراهی و همکاری در تولید این مجموعه و آقای حمید قزلو به جهت کارگردانی، فیلم برداری و تدوین این مجموعه از دیزاین مان
مهمان این برنامه:
مهدی خرم – طراح محصول و مدرس دانشگاه
قسمت اول: داستان طراحی
مهدی خرم: محصولی که اخیرا کار کردم، طراحی کابین لوکوموتیو برای شرکت مپنا بوده است. ما به عنوان طراح صنعتی مجبوریم زبان مشترکی با سایر علوم مهندسی داشته باشیم و این زبان مشترک زمانی به دست میآید که شما آشنایی به این علوم مهندسی داشته باشید و …
قسمت دوم: داستان شخصی طراح
مهدی خرم: من در کودکی به تعمیر دوچرخه به شدت آشنا بودم و مهارت داشتم، همین الان هم در خانه اگر از محصولی شناخت کافی نداشته باشم، حتمی آن را باز میکنم تا سیستم داخلی آن را بشناسم. در سن ۱۸ سالگی با طراحی صنعتی آشنا شدم و قبل از آن در دوره های منبت کاری، خوشنویسی، عکاسی و فیلمبرداری شرکت کرده بودم و…
قسمت سوم: سوالات
مهدی خرم: طراح صنعتی مدافع حقوق مصرفکننده در قتلگاه صنعت میباشد، یعنی اگر ما مدعی این هستیم که حقوق مصرفکننده را باید رعایت کنیم، کسی که میتواند وکیل مدافع مصرفکننده باشد، طراحی صنعتی است.
تربیت کارشناس در دانشگاه فقط و فقط با همکاری صنعت و دانشگاه اتفاق میافتد، در غیر اینصورت دانشگاه به دانشجو فقط یک مدرک لیسانس میدهد و …