در طول بیست سال گذشته نقش طراحان دچار دگرگونیهای بسیاری شده است. در دنیای تکنولوژی زده امروز، طراحان دیگر سوپراستارهای دنیای طراحی به حساب نمی آیند. نقش طراحان در دنیای امروز دیگر محدود به زیبا و کاربردی طراحی کردن بناها، محصولات، خدمات و یا حتی محصولات دیجیتال نیست. امروزه طراحان با استفاده از مهارت های دیزاین در کنار شناخت نیاز کاربران، تلفیق آن با تکنولوژی موجود و البته با داشتن گوشه چشمی بر محدودیت ها به آفرینش محصولات موفق بیشماری می پردازند که برای کاربران خوشایند و مفید، تولید آنها ممکن و به لحاظ کاربردی قابل اعتماد باشند.
واقعیت این است که برگ برنده شرکت های موفق امروزی داشتن استایلیست های خوش قریحه نیست. بلکه طراحانی برای شرکت ها مفید خواهند بود که بتوانند با گروه های زیادی از افراد در داخل و خارج سازمان تعامل داشته باشند و بتوانند با بهره گیری از این تعامل به تحلیل اطلاعات و داده ها پرداخته و در نهایت راهکارهای کاربردی و مسئولانه پیشنهاد کنند.
در این ورکشاپ یکروزه به نقش های جدید طراحان و پیچیدگی های آن در دنیای امروز خواهیم پرداخت و روشی را با عنوان طراحی ارزش پیشنهادی (Value Proposition Design) معرفی خواهیم کرد تا به کمک آن بتوان محصولات و خدمات موفق تری را به بازار عرضه کرد.
طراحی ارزش پیشنهادی مجموعه ای از تکنیکها و روش های کاربردی و سازمان یافته است که امروزه توسط شرکت ها، طراحان و استراتژیست های زیادی مورد استفاده قرار می گیرد. این رویکرد به صاحبان صنایع و طراحان کمک می کند تا رویکردی سیستماتیک و یکپارچه نسبت به طراحی داشته باشند و بتوانند راه حل هایی با محوریت کاربر و منافع کسب و کار ارایه نمایند. طراحی ارزش پیشنهادی زبانی مشترک است برای تعامل و همکاری بین افراد مختلف در یک کسب و کار.
این ورکشاپ روی محصولات دیجیتال تمرکز خواهد کرد اما از آنجایی که پروسه و اصول طراحی تا حدود زیادی برای تمامی گرایش های طراحی قابل اجراست این ورکشاپ برای همه طراحان با هر نوع گرایشی مفید خواهد بود. ظرفیت این ورکشاپ ۱۵ نفر بوده واین ورکشاپ بیشتر به درد کسانی می خورد که در حال ایجاد یک کسب و کار جدید هستند و یا طراحانی که در این حوزه مشغول به فعالیت می باشند، همچنین این برنامه برای دانشجویان سال های اخر رشته طراحی صنعتی مفید می باشد.
مربی ورکشاپ: فاتیما باطنی (رزومه–وبسایت)
فاتیما فارغ التحصیل کارشناسی طراحی صنعتی از دانشگاه الزهرا و کارشناسی ارشد Interdisciplinary Design از College for Creative Studies آمریکا است.
او بعد از اتمام تحصیل به عنوان User Experience Designer در شرکت های همچون HP، Electrolux و ServiceNow مشغول به کار شد. او به عنوان طراح و استراتژیست با مدیران ارشد شرکت ها برای تولید استراتژی و ارایه راه حل هایی متناسب با نیاز کاربران همکاری می کند و به آنها کمک می کند تا بتوانند استراتژی کلان شرکت را به راه حل هایی کاربردی و عملی ترجمه کنند. از فعالیتهای اصلی او میتوان به طراحی تجربه ای جدید برای اکوسیستم فروش جوهر و کارتریج در اچ پی و تغییر رویکرد شرکت ServiceNow به محصول ITOM) IT Operation Management) اشاره کرد.
زمان : پنجشنبه ۲۰ دیماه ساعت ۹.۳۰ الی ۱۷
مکان: تقاطع بلوار کشاورز و ۱۶ آذر – ساختمان مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه الزهرا – طبقه ۱۲
ظرفیت: ۱۵ نفر
پذیرایی نهار و میان وعده در این ورکشاپ بر عهده برگزار کننده میباشد.
ارزشهای پیشنهادی این رویداد برای شرکت کنندگان:
فراخوان مسابقه طراحی برای کودک نگهداری از کودکان در خانه های آپارتمانی با متراژ کم،…
پس از چهار تجربه موفق در برگزاری دوره آنلاین طراحی محصول، آکادمی یوزراکس اقدام به…
روز چهارشنبه 8 دی ماه 1400 ساعت 10 صبح، نمایندگان مجمع عمومی موسس انجمن صنفی…
پس از سه تجربه موفق در برگزاری دوره آنلاین طراحی محصول آکادمی یوزراکس اقدام به…
اسباببازی و محصولات کودک معمولاً به تاریخ مصرف کوتاهشان معروفند؛ به این معنا که به…
ضرورت برگزاری: حرکت در مسیر خلاقیت و نوآوری نیازمند شناسایی فرصت های نو در فضای…