همه فضاهای عمومی نباید به طرز یکسانی روشن شوند. به عنوان مثال پارکهای شهری بیشتر از بلوارهای پر ترافیکی که به خودی خود با نور ماشینها و چراغهای رستورانها و مغازهها نورانی می شوند به نور احتیاج دارند. مسلما چراغهای خیابانی که به طور انبوه تولید شده اند قابلیت سازگاری با فضاهای مختلف را ندارند. بنابرین بیشتر اوقات یا با فضاهایی مواجه می شویم که یا خیلی نورانی هستند و یا اینکه تاریک هستند، که هم بار گرانی بر دوش قبض برق شهری می گذارند و هم به محیط زیست صدمه می رسانند.
و اما راه حل Margus Triibmann: چراغهای قابل تغییر خیابانی. این چراغها که از درختهای چنار الهام گرفته شده اند “branch City Lighting” نامیده می شوند از یک سر به همراه لامپ تشکیل شده که به تعداد مورد نظر به پایه لامپ وصل می شود. این سرها همانند شاخههای درخت هستند، و هر شاخه قابل تنظیم است و نور آن می تواند به سمت خاصی هدایت شود، به سمتی که نیاز بیشتری به نور است.
این محصول یک اشکال عمده دارد و آن قیمت بالای آن است. هر زمان که سازگاری و تغییر پذیری وارد عرصهٔ طراحی محصول می شوند، به خاطر افزایش قطعات به کار رفته، و فرایند های بیشتر تولید و نصب و نگهداری قیمت آن محصول بالاتر از نمونهها ثابت و غیر قابل تغییر می شود. اما از سوی دیگر به نظر میرسد که شهرداریها مشکل چندانی برای صرف هزینه برای زیبا سازی شهرهایشان ندارند، و میتوان در نظر گرفت که این لامپها نه تنها زیبا و کارا هستند بلکه در دراز مدت سبب صرفه جویی در مصرف برق شهری خواهند شد.
فراخوان مسابقه طراحی برای کودک نگهداری از کودکان در خانه های آپارتمانی با متراژ کم،…
پس از چهار تجربه موفق در برگزاری دوره آنلاین طراحی محصول، آکادمی یوزراکس اقدام به…
روز چهارشنبه 8 دی ماه 1400 ساعت 10 صبح، نمایندگان مجمع عمومی موسس انجمن صنفی…
پس از سه تجربه موفق در برگزاری دوره آنلاین طراحی محصول آکادمی یوزراکس اقدام به…
اسباببازی و محصولات کودک معمولاً به تاریخ مصرف کوتاهشان معروفند؛ به این معنا که به…
ضرورت برگزاری: حرکت در مسیر خلاقیت و نوآوری نیازمند شناسایی فرصت های نو در فضای…